De kapsalon voor iedereen

Sinds 2001 bestaat onze kapsalon,wij richten ons op een brede doelgroep klanten en voor al u wensen op gebied van  haar staan wij voor u klaar ook kinderen en studenten zijn bij ons welkom.

Ons team  bestaat uit een mix van verschillende type kappers en kapsters waardoor we voor iedere klant een passende kapper of kapster hebben.

U mag ons altijd bellen voor een afspraak maar u kunt ook heel makkelijk direct zelf u afspraak maken via de bovenstaande link ( afspraak maken) dit kunt u 24 uur per dag gebruiken en werkt ook voor een afspraak op korte termijn.

Een afspraak afzeggen of annuleren? dan verzoeken wij u dit telefonisch te doen Tel:020-6943622In onze kapsalon werken we exclusief met de producten van AVEDA. De haarkleurings- en verzorgingsproducten
bestaan voor 96% uit natuurlijke ingrediënten, zoals bloemen- en plantenextracten.

altijd de juiste zorg voor uw haar en hoofdhuid!

Kom gauw langs in onze kapsalon in Amsterdam- Oost.

Iedereen is bij ons welkom van jong tot oud wij helpen jullie allemaal,tevens staat er altijd een kopje koffie voor u klaar.

Onze medewerkers kunnen alle soorten kapsels maken van modern tot klassiek,wij zijn kleurspecialist en kunnen u dus ook op dit gebied veel bieden ook hele mooie natuurlijke kleuren die er niet gekleurd uit zien.

Hopelijk tot snel in onze gezellige kapperzaak de koffie staat klaar!

 

 

 

 

AVEDA haarverzorging